Tjänster

Jag har en omfattande utbildning och erfarenhet i kinesisk medicin och västerländsk naturmedicin som gör det möjligt för mig att integrera vård från båda filosofierna.

Tillgängliga behandlingar inkluderar kinesiska och västerländska örttbaserade behandlingar, japanska akupunktur tekniker, homeopati och rådgivning och konsultation om kost och livsstil. Jag behandlar ett brett utbud av människor och klagomål, inklusive fertilitet, gastrointestinala problem, fysisk smärta, mental-emotionellt välbefinnande och hantering av kroniska tillstånd. 

Behandling omfattar vanligen japansk akupunktur och klassisk kinesisk örtbehandling och / eller naturopatisk wellness och hälsokonsultation:

Tjänster: Du kan välja att bara ha akupunktur, bara hälsovård eller en kombination av de två. Besök som tillhandahåller båda tjänsterna är längre och mer djupgående än avtal för endast en tjänst.

Nya Patient utnämningar är längre och mer djupgående än återbesök. Beroende på längden på din hälsohistoria kan jag ibland ge akupunkturbehandling vid första besöket och ibland inte.   Retur Besök varierar från kortare incheckning, uppföljning av akupunkturbehandlingar eller en något längre kombination av de två.

Jag erbjuder även Online hälsokonsult tjänster.

Vänligen kolla vidare på websidan för mer information om tekniker och metoder som jag använder för att hjälpa dig att uppnå dina mål.

Boka Idag!