Om mig

Jag är mycket kvalificerad att hjälpa dig att läka och fina hälsan, men först bör du veta att jag verkligen bryr mig om mina patienter. Jag tycker om att lära mig om världen genom mina patienter och deras livserfarenheter. Jag lyssnar på din historia, och jag hör vad du vill förändra i din hälsa och ditt liv. Det är ett ära att hjälpa dig att skriva ett nytt kapitel i din hälsa, för att lägga till den rika historien som är ditt liv. Vilken glädje det är att se livet och styrkan komma tillbaka till kroppar som värker, träffa det barnen vars förhoppningsfulla mammor jag hjälpte bli gravida, och att se lättnad att hitta svar på förvirrande hälsoproblem. Jag ser fram emot att träffa dig.

Varför välja mig? Eftersom jag har en unik erfarenhet och teknik som du inte hittar någon annanstans. Genom mina omfattande studier och kliniska övningar under de senaste 14 åren har jag utvecklat en praktik som syntetiserar modernt, bevis baserat läkemedel med visdom av klassisk kinesisk medicin för att tillhandahålla effektiva och individualiserade behandlingar som strävar att behandla roten till sjukdomen, snarare än en samling av symptom. Genom att lära dig hur du optimerar din hälsa, ger jag dig de verktyg du behöver för att optimera ditt liv.

Jag har en omfattande utbildning, erfarenhet och träning i kinesisk medicin och västerländsk naturmedicin som gör det möjligt för mig att sakkunnigt integrera vård från båda filosofierna. Jag är en amerikansk-licensierad akupunktör (LAc) och herbalist som innehar både en Masters i Oriental Medicine (MSOM) och en Doctorate i Naturopathic Medicine (ND) från the National University of Natural Medicine i Portland, Oregon.  

Jag kom till naturmedicin i en ung ålder och har aldrig förlorat min passion för att kombinera kroppens egna krafter och den naturliga världen för att läka och stödja hälsa och välbefinnande. Jag älskar att laga mat och äta väl och har sett hur effektiv mat är som medicin, särskilt i samband med andra stödjande terapier.

En Masters i orientalisk medicin (MSOM) ger mig djup kunskap om klassisk kinesisk medicin, inklusive kinesiska örter och akupunktur tekniker, för att inte bara ta itu med smärta och sjukdom utan också ge effektiva, säkra och alternativa lösningar på svåra och långlivade förhållanden. Jag har ett speciellt intresse för japansk akupunktur och fortsätter kontinuerligt med mina studier för att tillbringa denna inspirerande och effektiva medicin till min praktik.

Med ett doktorsexamen i Naturopathic medicin (ND) från USA har jag en unik uppfattning, erfarenhet och perspektiv för att behandla både kroniska och akuta sjukdomar. Grundad i biokemi, fysiologi, anatomi, patologi och hälsokost, använder denna utbildning en djup historia av din sjukdom, fysisk undersökning och medicinska laboratoriestudier för att bedöma och behandla individer från en funktionell medicin modell snarare än en sjukdom baserad modell. Detta gör det möjligt för mig att inte bara se hur sjukdom och dysfunktion påverkar hela kroppen, utan också hur man återställer och optimerar kroppens funktion, vilket resulterar i förbättrat välbefinnande, inklusive energi, sömn och humör.

Utanför mitt arbete är jag en fru, och en förälder till två unga barn. Jag älskar att spendera tid i naturen alla tider om året och lära min barn att uppskatta det lika mycket som jag gör. Jag älskar att komma ut i skärgården och har en passion för närodlad hälsorik mat och fantastiska tacos.

Vill du veta mer? Kolla in min CV eller skicka mig ett mail, jag svarar gärna på eventuella frågor!

profile pic

Solsken i skärgården är bra för kroppen!