stethoscope near decorative coil tie in heart shape on pink surface

Hälsokonsult i samarbete med Werlabs

Jag erbjuder online hälsokonsult tjänster i olika format var du kan antingen börja en ny konsultation eller fortsätta den rådgivning och behandling som du redan har börjat i Stockholm. En ny konsultation inkluderar en grundlig diskussion om din nuvarande hälsa, livstil och kost samt analys av symptom, funktion och blodprov. Därefter rekommenderas behöriga behandlingar och rådgivning. I samarbete med Werlabs kan tester beställas via denna QR kod. Funktions medicin tester finns också tillgängliga, till ex GI health panels, IgG mat intolerans och hormon prov etc, och kan beställas efter första konsultationen.

partner-cora-forsten-wellness-stockholm
WL_logo_color_RGB

Rekommenderade hälsokontroller inkl.

  • Sköldkörtel prov XL och XL Plus
  • Hälsokontroll XL och XL Plus
  • Performance Test
  • Vänta Barn och Fertilitet test

mindre hälsokontroller inkl.

  • folkhälsopaket
  • Testosteron test
  • Östrogen och Progesteron tester
  • Vitamin Brister
  • Inflammations markörer

Boka din online Hälsokonsult

Lämna ett svar