Gransknings Wellness Paket

Ta reda på vad som håller dig tillbaka, eller hindrar dig från att uppnå din hälsa och viktminsknings mål på 2022.

Ibland är det som ligger mellan dig och möjligheten att uppnå ditt nyårslöfte inte bara beslutsamhet och hängivenhet utan en obalans i hormoner, underfunktion av sköldkörtel eller binjurar, eller till och med näringsbrister. Dessa obalanser kan få dig att känna att du inte kommer någon vart, snabbt.

sand

Genom att kombinera laboratorieprov med holistisk vård och akupunktur kan jag hjälpa dig att hitta den energi, fokus och svar du behöver för att hitta din eld igen.

Jag erbjuder en 15% rabatt på ett 3 visiter i en wellness- och akupunktur paket som kommer att få dig på rätt fot i 2022.

3 x visit, wellness & akupunktur paket – 3200 sek (vanligtvis 3750SEK)

  • Inledande 90 min undersökning och diskussion …. inklusive vilka laboratorieprov skulle vara det mest fördelaktiga tillsammans med initial behandling och rekommendationer. Jag går ofta genom tidigare laboratorieprov och historia för att utveckla en fördjupade helhets bild av din hälsa så att vi kan fokusera på att optimisera och återställa din hälsa från grunden.
  • 2 x 60 min behandlingar…. där vi granskar laboratorieresultat och upprättar en individualiserad och detaljerad behandlingsplan, samt ger 2 akupunkturbehandlingar.
  • Använd besöken inom två månader eller prata med mig. Jag vill att du ska se resultat du kan dra nytta av, och om du väntar för länge blir resultaten inte lika effektiva.

Laboratorieprov (betalas separat till laboratoriet)

  • varierar sig från 1450 SEK – 3600 SEK, beroende på dina specifika behov och önskad nivå av detaljerad undersökning
  • med fokus på att bedöma hormon obalans, underfunktion av sköldkörtel eller binjurar, samt att leta efter grundläggande näringsbrister.

Ring 070-279-1175 eller maila coraforstenwellness@gmail.com för mer information. När du bokar online var vänlig och notera wellness paketet i anteckningarna.

sunset beach people sunrise

Photo by Pixabay on Pexels.com

Erbjudandet gäller till slutet av Mars 2022